Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2007

Το ΠΑΣΟΚ βαδίζει προς την Μεγάλη Νίκη

Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες, φίλοι από όλη την Ροδόπη,
Η μέρα που η μεγάλη δημοκρατική παράταξη, το ΠΑΣΟΚ, θα αναλάβει και πάλι τις τύχες της χώρας, φέρνοντας και πάλι την Ελλάδα εκεί που της αξίζει. Μείνανε ελάχιστες μόνο μέρες στην θλιβερή αυτή κυβέρνηση, τον αρχηγό της και τα ηγετικά και τοπικά στελέχη, που μέσα σε κλίμα πανικού προσπαθούν έστω και τελευταία στιγμή να αποφύγουν αυτό που θεωρούν για αυτούς μοιραίο, αλλά εμείς το ονομάζουμε δικαιοσύνη και σωστή κρίση του Ελληνικού λαού.
Τις τελευταίες μέρες έχουν επιδοθεί σε ακατάσχετη παροχολογία, κινδυνολογία και υψηλούς τόνους, χρησιμοποιώντας πρακτικές και μεθόδους, που μόνο αυτοί πλέον θυμούνται και ορέγονται. Αν αυτό θέλετε για την Ελλάδα, ένα διαρκές πισωγύρισμα, έναν ανεύθυνο πρωθυπουργό, τότε ψηφίστε τους.
Γνωρίζω όμως ότι ο Ελληνικός λαός αλλά και ο λαός της Ροδόπης θα στηρίξει έμπρακτα με την ψήφο του το ΠΑΣΟΚ, που παραδοσιακά βρίσκεται δίπλα στον πολίτη. Και τώρα το ΠΑΣΟΚ θα δείξει και πάλι το κωνικό του πρόσωπο αλλά εμπλουτισμένο με σύγχρονες πρακτικές και μεθόδους που εξασφαλίζει η πρωθυπουργία του Γιώργου Παπανδρέου.
Πολίτες της Ροδόπης, ψηφίστε αληθινά το ΠΑΣΟΚ γιατί γνωρίζετε τι έχει κάνει για σας. Μην πιστεύετε αυτούς που τάζουν τα πάντα και στην πραγματικότητα δεν έχουν προσφέρει τίποτα, αλλά αντίθετα όποτε μπόρεσαν λεηλάτησαν το κράτος, εσάς.
Στηρίξτε τους νέους ανθρώπους, που έχουν μια διαφορετική αντίληψη για το μέλλον πέρα από τις μικροκομματικές πρακτικές και μεθοδεύσεις.
Βαδίζουμε προς την νίκη και ας λένε οι παπαγάλοι της Νέας Δημοκρατίας ότι θέλουν. Σε αυτήν την πορεία είμαι δίπλα σας, σίγουρη για την νίκη του ΠΑΣΟΚ στην Ελλάδα, στην Ροδόπη και την στήριξή σας στο πρόσωπό μου. Ήρθε η ώρα της Νέας Αλλαγής, για αυτό μην ολιγωρήσετε, μην διστάσετε, μην μείνετε απαθείς. Την Κυριακή γιορτάζουμε όλοι μαζί και την Δευτέρα στην δουλειά μακριά από λόγια και κάμερες για να δώσουμε επιτέλους μαζί λύση σε όσα όλοι οι άλλοι άφηναν στην πλάτη σας αδιαφορώντας. Όλα για την Ροδόπη, γιατί το αξίζει και το δικαιούται.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

Olga Tsetine Blog

Τα νέα του ΠΑΣΟΚ

ΠΑΣΟΚ Web Radio

ΠΑΣΟΚ Web TV