Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2007

Επίσκεψη στο σύλλογο "ΠΕΡΠΑΤΩ"

Μου δίνει ιδιαίτερη χαρά το γεγονός ότι σήμερα βρίσκομαι ανάμεσα σε ανθρώπους που αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους συμπολίτες μας, με την θέλησή τους και το έργο τους.
Δεν θα ήθελα να πω πολλά, καθώς ή δραστηριότητά σας αλλά και μερικά από τα προβλήματά σας είναι γνωστά σε όλους. Παρακολούθησα με ενδιαφέρον την τελευταία σας πρωτοβουλία για την δημιουργία χώρων πρόσβασης στις παραλίες για άτομα με ειδικές δεξιότητες. Θα ήθελα περισσότερο να συζητήσουμε τις παρεμβάσεις που θεωρείται απαραίτητες να γίνουν, ώστε άμεσα να προχωρήσουμε ένα βήμα παραπάνω όλοι μαζί ως κοινωνία. Νομίζω ότι η βάση από την οποία θα πρέπει να ξεκινήσουμε είναι ότι τα αιτήματά σας και οι παρεμβάσεις που απαιτούνται για την βελτίωση των συνθηκών ζωή σας δεν αποτελούν ένα ξεχωριστό προνόμιο για εσάς αλλά αναφαίρετο δικαίωμα. Επίσης θα ήθελα να συζητήσουμε για την ενεργοποίηση των πολιτών ως εθελοντές, ώστε να συνδράμουν το έργο σας.
Θα ήθελα να ξέρετε πως βρίσκομαι δίπλα σας. Και θα βρίσκομαι δίπλα σας και μετά τις εκλογές ώστε να κάνουμε τα βήματα που πρέπει. Εξάλλου αποτελείτε ένα εξαίρετο παράδειγμα που όλοι ως κοινωνία πρέπει να ακολουθήσουμε.
Φωτογραφίες από την επίσκεψη εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Olga Tsetine Blog

Τα νέα του ΠΑΣΟΚ

ΠΑΣΟΚ Web Radio

ΠΑΣΟΚ Web TV