Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2007

Επίσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης

Είναι δύσκολο να μιλάει κάποιος σε ανθρώπους, που έχουν ως κύρια ασχολία την προστασία του πολίτη, τόσο σε επίπεδο πρόληψης, όσο και καταστολής, ιδιαιτέρα την στιγμή που ο κλάδος σας αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, οικονομικής κυρίως φύσης.
Θα έλεγα ότι είστε μάλλον ένας παρεξηγημένος κλάδος, καθώς συγκεντρώνετε πολλές φορές την μήνιν του κόσμου, την στιγμή που δεν κάνετε τίποτα περισσότερο από το να εκτελείτε εντολές, οι οποίες τις περισσότερες φορές προέρχονται από το πολιτικό επίπεδο.
Σχετικά με τις μισθοδοτικές σας διεκδικήσεις, μου είναι σχετικά γνωστές και σε αυτήν την φάση Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι είμαι μαζί σας. Γνωρίζω ότι πολλές φορές στο πλαίσιο των διεκδικήσεών σας φτάσατε σε μια δύσκολη κατάσταση, μπαίνοντας σε ένα μεγάλο δίλλημα, να υποστηρίξετε την δημόσια τάξη ή τα δικαιώματά σας, και κάθε φορά επιλέγατε το σωστό.
Αυτή την στιγμή εσείς, όπως και πολλοί άλλοι κλάδοι της Ελληνικής κοινωνίας βρίσκεστε σε μια περίεργη κατάσταση, σε μια κατάσταση ομηρίας, που επιχειρεί να επιβάλλει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Από την μία εξήγγειλε μια σειρά από μέτρα ενίσχυσης εισοδήματος και επιδομάτων, αλλά από την άλλη δεν ψήφισε τα αντίστοιχα νομοσχέδια, προσπαθώντας να εκβιάσει τους Έλληνες πολίτες ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης.
Το ΠΑΣΟΚ σας διαβεβαιώνει ότι λάβει κάθε μέτρο για την προστασία και ενίσχυση των κεκτημένων σας. Ως νέος άνθρωπος σας καλώ να στηρίξετε τις νέες ιδέες, που ξεφεύγουν από τις μικροπολιτικές και τις αγκυλώσεις του παρελθόντος. Η αλλαγή είναι βέβαιη και πιστεύω ότι θα ακολουθήσετε όλοι σας, για το καλό του Έλληνα πολίτη, για το δικό σας καλό.
Φωτογραφίες από την επίσκεψη εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Olga Tsetine Blog

Τα νέα του ΠΑΣΟΚ

ΠΑΣΟΚ Web Radio

ΠΑΣΟΚ Web TV