Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2007

Μηνύματα Νίκης από τους οικισμούς του Νομού Ροδόπης

Μία περίπου εβδομάδα πριν από το τέλος της προεκλογικής περιόδου, η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, κυρία Όλγα Τσετινέ, συνεχίζει τις επαφές της με κοινωνικές ομάδες, οργανισμούς και χωριά.
Την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου επισκέφτηκε τα χωριά Υφαντές, Μεσοχώρι, Παγούρια, Πόρπη και Μέση όπου και συνομίλησε με τους κατοίκους των χωριών αυτών. Κατά την διάρκεια των επισκέψεων αυτών έγινε κατανοητό για μια ακόμη φορά των ενδιαφέρον των πολιτών για τα πολιτικά πράγματα της χώρας, ιδιαίτερα σε σχέση με τις προτάσεις του κάθε κόμματος για την βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη.
Η Όλγα Τσετινέ μίλησε με τους κατοίκους των χωριών για τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ για την προστασία των αγροτών και την αύξηση του αγροτικού εισοδήματος, καθώς επίσης και τις προγραμματικές θέσεις του ΠΑΣΟΚ για την ανασυγκρότηση και τόνωση της υπαίθρου.
Στο τέλος αναφέρθηκε στο προσωπικό της όραμα για την Ροδόπη και τους κατοίκους της, που όπως τόνισε στηρίζεται όχι σε αόριστες κουβέντες αλλά στην οργάνωση και την καθημερινή επαφή με τον πολίτη.
Φωτογραφίες από τις παραπάνω επισκέψεις εδώ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

καλο κομματι φαινεται

Olga Tsetine Blog

Τα νέα του ΠΑΣΟΚ

ΠΑΣΟΚ Web Radio

ΠΑΣΟΚ Web TV