Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2007

Επίσκεψη στον Δήμο Σαπών

Βρισκόμαστε όλοι μαζί εδώ σήμερα, ώστε να συζητήσουμε τα προβλήματα της Ροδόπης αλλά και ιδιαίτερα της περιοχής σας.
Βρισκόμαστε μπροστά σε μια μεγάλη πρόκληση ως Έλληνες, μια πρόκληση που δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε με την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Αυτή η κυβέρνηση δεν έχει να επιδείξει τίποτα, που να φανερώνει ότι είναι ικανή να ανταποκριθεί στην Ευρωπαϊκή προοπτική αλλά κα τις παγκόσμιες προκλήσεις που ανοίγονται μπροστά μας.
Αλλά η Νέα Δημοκρατία είναι εξίσου ανύπαρκτη στο εσωτερικό όπως και στο εξωτερικό της χώρας. Η περιοχή των Σαπών θεωρείται μια από τις πιο υποβαθμισμένες περιοχές της Ευρώπης. Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας είχε υποσχεθεί ότι θα αναβαθμίσει την περιοχή σας και θα προβεί σε ενέργειες που θα αναβαθμίσουν την προοπτική των Σαπών για το μέλλον. Αντίθετα η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και οι τοπικοί κομματάρχες απέφυγαν να πάρουν οποιαδήποτε θέση στα κρίσιμα ζητήματα που αφορούν την περιοχή σας. Τα χρυσωρυχεία, τις εγκαταστάσεις του αγωγού που θα γίνουν κοντά στην παραλία Πετρωτών, όπως φημολογείται, στο ζήτημα αποκατάστασης των παλιννοστούντων.
Σε όλα αυτά το ΠΑΣΟΚ έχει λύσεις και απαντήσεις. Έχει στόχο και όραμα. Και εγώ προσωπικά θα πολεμήσω από όποιο πόστο κι αν τοποθετηθώ την Ροδόπη και τους πολίτες της, μέσα από τον καθημερινό διάλογο και την συστηματική αντιμετώπιση των προβλημάτων που η περιοχή μας αντιμετωπίζει.

Φωτογραφίες από την επίσκεψη στο Δήμο Σαπών εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Olga Tsetine Blog

Τα νέα του ΠΑΣΟΚ

ΠΑΣΟΚ Web Radio

ΠΑΣΟΚ Web TV