Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2007

Επίσκεψη στην Καρυδιά, Κάλχα, Γρατινή και Λαϊκή Αγορά της Κομοτηνής

Τους οικισμούς της Καρυδιάς, του Κάλχαντα και της Γρατινής επισκέφθηκε την Παρασκευή 31 Αυγούστου η υποψήφια βουλευτής Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ κυρία Όλγα Τσετινέ και συνομίλησε με τους κατοίκους οι οποίοι αναφέρθηκαν στα προβλήματα της περιοχής τους καθώς και στα προσωπικά τους, με κυρίαρχο αυτό της ανεργίας. Οι κάτοικοι της Γρατινής επίσης, επισήμαναν την έλλειψη αντιπυρικών ζωνών στον οικισμό που παρά τις συνεχείς ενημερώσεις τους προς τους αρμόδιους φορείς του νομού δεν έχουν εισακουστεί. Από την μεριά της η κυρία Τσετινέ δήλωσε ότι ο νομός Ροδόπης, η Ελλάδα, κάνει μια νέα αρχή και μπαίνει σε νέα πορεία, στην οποία όλοι πρέπει να είναι συμμέτοχοι. Δεσμεύτηκε ότι θα διεκδικήσει για την περιοχή και τους ανθρώπους της και όλοι μαζί θα τολμήσουν νέους δρόμους.
Το πρωί του Σαββάτου 1 Σεπτεμβρίου η υποψήφια βουλευτής μαζί με τους συνεργάτες της επισκέφθηκε την Λαϊκή Αγορά της Κομοτηνής και συνομίλησε με τους μικροπωλητές. Κύριο αίτημα των μικροπωλητών η αλλαγή της ημέρας της λαϊκής αγοράς κάτι το οποίο, σύμφωνα με αυτούς, πρέπει να λυθεί άμεσα.
Εν συνεχεία σε δηλώσεις της η κυρία Τσετινέ τόνισε: «Χαίρομαι που βρίσκομαι σήμερα σε ένα ζωντανό σημείο της πόλης της Κομοτηνής αλλά και ολόκληρης της Ροδόπης. Και ακόμη περισσότερο είμαι χαρούμενη καθώς μου δίνεται η ευκαιρία να συνομιλήσω με τους επαγγελματίες αλλά και τους πολίτες.
15 μέρες έμειναν για μια σημαντική εκλογική αναμέτρηση που θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό το μέλλον της χώρας. Σε αυτήν την εκλογική αναμέτρηση θα πρέπει να έχουμε όλοι στάση ευθύνης και σοβαρότητα, ώστε να απαλλαγούμε από μια ανεύθυνη κυβέρνηση και να διασφαλίσουμε το μέλλον μας. Δεν πρέπει να σταθούμε μόνο στα τελευταία γεγονότα πριν πάρουμε την απόφασή μας. Πρέπει να δούμε και να αξιολογήσουμε την κυβέρνηση συνολικά για το έργο της και να δούμε κατά πόσο η Νέα Δημοκρατία μπορεί να ανταποκριθεί στα οράματα και τις ανάγκες των Ελλήνων. Και είμαι σίγουρη πως θα λάβετε την σωστή απόφαση καταψηφίζοντας ένα κόμμα που έφερε τον μαρασμό και την αδιαφάνεια και υπερψηφίζοντας το ΠΑΣΟΚ που στέκεται δίπλα σας με σχέδιο και απαντήσεις στα προβλήματα τις καθημερινότητας. Περπατώντας εδώ ανάμεσά σας ακούω παράπονα για την ακρίβεια και την αδυναμία της κυβέρνησης να συγκρατήσει τις τιμές, προς όφελος των εχόντων. Παρά τις εξαγγελίες για ανάκαμψη της οικονομίας, η αλήθεια είναι μία. Το εισόδημά σας μειώθηκε. Πάρτε λοιπόν την σωστή απόφαση, στηρίξτε την νέα αλλαγή, τους νέους ανθρώπους και ας αλλάξουμε σελίδα, ξεχνώντας γρήγορα την κωμικοτραγική παρένθεση της Νέας Δημοκρατίας.»
Φωτογραφίες από την επίσκεψη στην Γρατινή εδώ
Φωτογραφίες από την επίσκεψη στην Λαϊκή Αγορά της Κομοτηνής εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Olga Tsetine Blog

Τα νέα του ΠΑΣΟΚ

ΠΑΣΟΚ Web Radio

ΠΑΣΟΚ Web TV