Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2007

Ο λαός μπορεί να ξεχωρίσει τους ικανούς

Η προεκλογική προσπάθεια του ΠΑΣΟΚ για την Νέα Αλλαγή συνεχίζεται σε όλη την Ελλάδα με ενθαρρυντικά μηνύματα, που αποδεικνύουν ότι ο Ελληνικός λαός μπορεί να ξεχωρίσει τους ικανούς από αυτούς που ανέλαβαν την εξουσία μόνο για να την οικειοποιηθούν.
Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ νομού Ροδόπης Όλγα Τσετινέ, επισκέφτηκε τον Άρατο συμμετέχοντας ενεργά σε αυτήν την πορεία νίκης και αλλαγής. Εκεί συνομίλησε με κατοίκους του χωριού για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τις λύσεις που προτείνουν, ώστε να μπορέσει να υπάρξει άμεση επίλυση, μόλις το ΠΑΣΟΚ αναλάβει την εξουσίας.
Στην συνέχεια η κυρία Τσετινέ μετέβη στον οικισμό παλιννοστούντων στις Σάπες όπου συνομίλησε με εκπροσώπους και μέλη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Διαπιστώθηκε για άλλη μια φορά πως η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας δεν υλοποίησε τις προεκλογικές τις δεσμεύσεις παρά τα τηλεοπτικά σόου που είχε στήσει πριν από τις εκλογές του 2004. Στη συνέχεια η κυρία Όλγα Τσετινέ ανέλυσε τις δεσμεύσεις του ΠΑΣΟΚ για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες τονίζοντας πως πρόκειται για ρεαλιστικές λύσεις άμεσα υλοποιήσιμες.
Φωτογραφίες από τις επισκέψεις εδώ

1 σχόλιο:

Sourotiri είπε...

Μετα την ηττα, τοσο την προσωπικη οσο και του κομματος σας, επεσε σιγη βλεπω σε αυτο το μπλογκ. Και οχι μονο αυτο, αλλα βλεπω και μετριασμο σχολιων.

Θα περιμενουμε λοιπον να μας διαψευσετε για το αν το μπλογκινγκ οντως θα το ακολουθησετε και μετα τις εκλογες, εκτος αν επιβεβαιωθουν οι αρχικες μου υποψιες.

Παρεμπιπτοντως, ο αντιπαλος και επισης ηττημενος υποψηφιος συντοπιτης σας εγραψε ενα κειμενο [αν και ανουσιο κατ'εμε] και δεν εχει μετριασμο σχολιων.

Για να δουμε...

Olga Tsetine Blog

Τα νέα του ΠΑΣΟΚ

ΠΑΣΟΚ Web Radio

ΠΑΣΟΚ Web TV