Τρίτη 28 Αυγούστου 2007

Συγχαρητήριο μήνυμα στους επιτυχόντες στις εισαγωγικές εξετάσεις σε ΑΕΙ και ΤΕΙ

Θα ήθελα να συγχαρώ κάθε νέα και νέο, που πέτυχε στην διαδικασία των εισαγωγικών εξετάσεων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Θα πρέπει όλοι να κατανοήσετε, πως πρόκειται για μια σημαντική περίοδο της ζωής σας, η οποία θα σας προετοιμάσει για την πλήρη είσοδό σας στην κοινωνία αλλά και στον εργασιακό χώρο. Εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία για μάθηση και απαιτήστε την βελτίωση των συνθηκών, όπου πιστεύετε πως κάτι τέτοιο πρέπει να γίνει. Αξιοποιήστε κάθε στιγμή και κάθε πτυχή της φοιτητικής περιόδου, γιατί η χώρα έχει ανάγκη από ολοκληρωμένους, καταρτισμένους και σκεπτόμενους πολίτες.
Επίσης, θα ήθελα να ευχηθώ σε όσους δεν τα κατάφεραν σε αυτήν την διαδικασία, καλή επιτυχία σε όποια επιλογή και αν κάνουν. Θα πρέπει πάντα να θυμάστε πως από τη μία υπάρχει δεύτερη ευκαιρία, αλλά ταυτόχρονα υπάρχουν και άλλοι διέξοδοι στην μάθηση και την εργασία, πέρα από την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όσο και να μου σβύνετε τα μυνήματά μου εγώ θα συνεχίσω να στέλνω για να μαθαίνει ο κόσμος τι υποκριτές είστε !!!!

Διαβάστε παρακάτω τα χάλια σας, να δείτε ποιός καίει τα δάση και εξαφανιστείτε κι εσείς και τα αληταριά της νδ.!


H ΝΔ με το νόμο 998/1979 επιχείρησε να αποχαρακτηρίσει 25 εκατομμύρια στρέμματα δάσους, βαφτίζοντας τα «χορτολίβαδα».

Το ΠΑΣΟΚ με το νόμο 1734/1987 «περί βοσκοτόπων» επιχείρησε να αποχαρακτηρίσει 45 εκατομμύρια στρέμματα δάσους.

Επίσης με τη δασοκτόνα αναθεώρηση του Συντάγματος το 2001 (άρθρο 24) και τον εκτελεστικό νόμο 3208/2003 (που ψήφισε το ΠΑΣΟΚ και εφαρμόζει η ΝΔ) παραδίδουν στη τσιμεντοποίηση εκατομμύρια στρέμματα δασικών εκτάσεων.

Γίνεται πλέον φανερό ότι οι πυρκαγιές αποτελούν τη φυσική κατάληξη αυτής της πολιτικής και των νόμων της «ελεύθερης αγοράς», που εξυπηρετεί.

Ενώ παράλληλα αποτελεί εμπαιγμό, πρόκληση και προσβολή της νοημοσύνης του λαού, η επίκληση ως άλλοθι από την κυβέρνηση των δυσμενών καιρικών συνθηκών όταν:
Η πρόληψη έχει εγκαταλειφθεί ουσιαστικά αλλά και οι πιστώσεις για τον περιορισμό των πυρκαγιών, δεν ανταποκρίνονται στις ανάγκες.
Είναι τεράστιες οι ελλείψεις σε προσωπικό.
Τα μέσα που χρησιμοποιούνται είναι πολύ λιγότερα από τα απαιτούμενα και σε μεγάλο βαθμό παλιά.
Δεν έχουν διανοιχτεί οι απαιτούμενοι δασικοί δρόμοι και αντιπυρικές ζώνες, δεν υπάρχουν πυροσβεστικοί κρουνοί, αλλά και έργα υποδομής όπως δεξαμενές κ.α.

Συμμορφωθείτε και ξεκουμπιστείτε...

Αλήτες !! κοροιδεύετε τον κόσμο !!

KOMOTHNH είπε...

Η όποια γνώμη και αν εκφραστεί είναι σεβαστή και ορθή στη βάση της δυνατότητας απάντησής της, Α Ρ Κ Ε Ι να φέρει υπογραφή.

Χωρίς υπογραφή αποτελεί
ασύμετρη απειλή.

Ανώνυμος είπε...

ASSYMETRH APEILH EISTE ESEIS OI BOULEYTES PALIOKOPROSKYLA

Olga Tsetine Blog

Τα νέα του ΠΑΣΟΚ

ΠΑΣΟΚ Web Radio

ΠΑΣΟΚ Web TV