Παρασκευή 31 Αυγούστου 2007

Επίσκεψη στο Νέο Σιδηροχώρι

Σήμερα βρίσκομαι κοντά σας για να σας πω, ότι βαδίζουμε όλοι μαζί σε μια νέα αλλαγή. Μια νέα αλλαγή, που δεν είναι απλά ένα προεκλογικό σύνθημα, αλλά μια ακόμη βαθιά τομή στην χώρα, που θα ανανεώσει την Ελλάδα και θα την επαναφέρει στην θέση που της αξίζει.
Το πιο ευχάριστο αυτές τις μέρες είναι η μεγαλύτερη ακόμη επικοινωνία με όλους εσάς. Το πιο δυσάρεστο όμως είναι η τωρινή κυβέρνηση. Μας έχει αναγκάσει όλους να μιλάμε και να συζητάμε για τα λάθη της, της ανευθυνότητά της, την ανεπάρκειά της. Σας διαβεβαιώνω ότι θα προτιμούσα η κυβέρνηση της ΝΔ να είχε παράγει έργο και να συζητάμε σε άλλη βάση, ίσως ιδεολογική, ίσως το πώς θα βελτιώσουμε κάποιους τομείς που απλά υστέρησαν κάπως. Δυστυχώς αυτή την στιγμή η κυβέρνηση δεν έχει να παρουσιάσει τίποτα για τον Έλληνα πολίτη. Για τον κάτοικο της Ροδόπης. Και την προσπάθειά τους να κρατήσουν με νύχια και με δόντια την εξουσία προσπαθούν να απαξιώσουν την πολιτική στην Ελλάδα. Ας μας πει λοιπόν κάποιος ποια σημαντική τομή έγινε τα τελευταία χρόνια στην χώρα. Τι έγινε την περίοδο 90-93 από την ΝΔ. Και ποιος μπορεί να συγκρίνει την εγκαθίδρυση του κοινωνικού κράτους από τον Ανδρέα Παπανδρέου και τα την περίοδο των μεγάλων έργων του Κώστα Σημίτη με την σημερινή ανυπαρξία.
Ναι και εμείς κάναμε λάθη. Το αναγνωρίζουμε και για αυτό προχωρήσαμε στην αυτοκριτική μας και παρουσιάσαμε στον Ελληνικό λαό μια νέα δέσμη μέτρων για την διακυβέρνηση της χώρας. Μας κατηγορεί η ΝΔ ότι δεν κάνουμε αντιπαράθεση ιδεών και προγραμματικού λόγου. Ας μας παρουσιάσει η ΝΔ τον προγραμματικό της λόγο, πέρα από αόριστες παροχολογίες για να συζητήσουμε και για αυτά.
Η χώρα χρειάζεται αλλαγή. Πρέπει να πάρουν το μήνυμα ότι οι Έλληνες δεν αρκούνται στην ανυπαρξία και θέλουν να νιώσουν και πάλι δυνατοί. Μην πιστεύετε τα πολυτελή φυλλάδια και τις μεγάλες εξαγγελίες. Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι δίπλα σας και θα βρίσκομαι συνεχώς για τους κατοίκους της Ροδόπης. Βαδίζουμε σε μια πορεία νίκης και αλλαγής. Ας την ακολουθήσουμε όλοι στηρίζοντας τις νέες ιδέες και τους νέους ανθρώπους.
Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη εδώ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λοιπον είστε πολύ υποκριτές στο πασοκ ε?
πια μεγαλύτερη επικοινωνία μωρή κότα?
έχω στείλει 10 εμαιλ και μου τα έσβησες όλα...
Και μη μου πείς ότι φταίει η γλώσσα που χρησιμοποιώ γιατί σου μίλησα ευγενικά στα πρώτα εμαιλ και μ'έγραψες κανονικά..
ούτε στον κόπο να μ'απαντήσεις δε μπήκες....

Τελικά είστε φασισταριά και σεις όπως της νδ τα ρεμάλια...

Ελπίζω να μην βγείς, να σε πάρουν χαμπάρι τι κουμάσι είσαι και να αποφύγει ο κόσμος άλλη μια σαβούρα της πολιτικής...

τι θα κάνεις με τα μεταλεία των Σαππών? θα συνεχίσει η εξόρυξη και καταστροφή του τόπου?

''Οι Έλληνες να νιώσουν δυνατοί και πάλι΄΄
με νεα Ίμια ( να ξαναδηλώσετε υπακοή και υποταγή σε τούρκους και αμερικάνους )? αυτό εννοείς δυνατοί?

και κάτι ακόμα, δεν κάνατε λάθη σαν κυβέρνηση αλλά εσκεμμένες κακές ενέργειες, που έχουν αντίκτυπο σήμερα....
Αναθεώρηση άρθρου 24 για αποχαρακτηρισμό δασικών εκτάσεων 45.000.000 στρέμματα το πασοκ νόμος 1734/1987 και 25.000.000 στρέμματα η νδ νόμος 998/1979 .
Μαζί ψηφίσατε την αλλαγή του άρθρου 24 του συντάγματος το 2001 και τον εκτελεστικό νόμο 3208/2003 (που ψήφισε το ΠΑΣΟΚ και εφαρμόζει η ΝΔ) που παραδίδετε στη τσιμεντοποίηση εκατομμύρια στρέμματα δασικών εκτάσεων. .

εύχομαι όσοι διαβάσουν τις απαντήσεις στα ποστ σου να πάρουν χαμπάρι τι κομματόσκυλο είσαι και του λόγου σου....

Βρέ ούστ! ρουφιάνα !!

Θανάσης

Ανώνυμος είπε...

pes ta

Olga Tsetine Blog

Τα νέα του ΠΑΣΟΚ

ΠΑΣΟΚ Web Radio

ΠΑΣΟΚ Web TV