Παρασκευή 31 Αυγούστου 2007

Επίσκεψη στη Λαϊκή Αγορά του Ιάσμου και στο Δημαρχείο Αιγείρου

Στη Λαϊκή Αγορά του Ιάσμου και στον Δήμο Αιγείρου παραβρέθηκε σήμερα η υποψήφια βουλευτής Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ, Όλγα Τσετινέ, συνεχίζοντας τις επισκέψεις και την επικοινωνία της με φορείς και κατοίκους του νομού.
Αρχικά, είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί μαζί με τους συνεργάτες της τη Λαϊκή Αγορά του Ιάσμου και να συζητήσει με τους μικροπωλητές και τους καταναλωτές τα προβλήματα που αφορούν την καθημερινότητά τους και να της εκθέσουν τους προβληματισμούς τους για την ποιότητα του βιοτικού τους επιπέδου. Παράλληλα, η κυρία Τσετινέ είχε την ευκαιρία να γνωστοποιήσει τις προσωπικές αλλά και κομματικές προτάσεις της για βελτίωση της καθημερινότητας.
Εν συνεχεία, μετέβη στο Δημαρχείο του Δήμου Αιγείρου όπου έγινε δεκτή από τον Δήμαρχο και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και ενημερώθηκε για τα προβλήματα και τα προγράμματα που υλοποιούνται από το Δήμο και τους ορίζοντες συνεργασίας που ανοίγουν μετά το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών της 16ης Σεπτεμβρίου.
Στην συνέχεια η υποψήφια βουλευτής Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του κόμματος έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις:
«Είμαι χαρούμενη που βρίσκομαι σήμερα στο δήμο σας, ώστε να συζητήσω με έναν άνθρωπο με εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση και γνώστη των προβλημάτων της περιοχής του. Είναι σημαντικό το έργο που έχετε προσφέρει στον δήμο σας παρά τις αντιξοότητες που αντιμετωπίζετε και οι οποίες πηγάζουν κυρίως από την έλλειψη ικανοποιητικής χρηματοδότησης των λεγόμενων μικρών δήμων.
Το σχέδιο «Καποδίστριας» αποτέλεσε μια θετική εξέλιξη στην διοικητική δομή της χώρας, επιτρέποντας στις κοινότητες να συνενωθούν, ενώνοντας έτσι τις δυνατότητές τους και τη δυναμική τους. Νομίζω όμως ότι ήρθε η ώρα να περάσουμε πλέον σε έναν νέο «Καποδίστρια». Η διαδικασία αυτή μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο μέσα από έναν ανοικτό διάλογο με τους εκπροσώπους των κοινωνιών, τους αιρετούς και λαμβάνοντας πάντα υπόψη τις ιδιαιτερότητες και τις δυνατότητες κάθε περιοχής.
Επίσης θα ήθελα να συζητήσουμε και άλλα σημαντικά ζητήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος Αιγείρου αλλά και όλοι οι δήμοι που στηρίζονται στον αγροτικό τομέα. Η διαχείριση των υδάτων, η μείωση του αγροτικού εισοδήματος και η χρήση όλων των φυσικών κεφαλαίων που διαθέτει η περιοχή, ώστε να μπορέσει να αναπτυχθεί πλήρως και ισορροπημένα. Η περιοχή του Φαναρίου ανήκει στον δήμο και νομίζω πως πρέπει να γίνουν όλες οι κατάλληλες κινήσεις, ώστε να εκμεταλλευτούμε αυτό το σημαντικό κεφάλαιο για την περιοχή.
Οι εκλογές είναι κοντά και πιστεύω πως θα σημαίνουν μια νέα αρχή για τον τόπο. Σε αυτήν την νέα αρχή θα βρίσκομαι κοντά σας και κοντά σε όλους τους κατοίκους της Ροδόπης, ώστε να βαδίσουμε όλοι μαζί σε μια νέα πορεία ανάπτυξης και δημιουργίας».
Δείτε φωτογραφίες από τις επισκέψεις εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Olga Tsetine Blog

Τα νέα του ΠΑΣΟΚ

ΠΑΣΟΚ Web Radio

ΠΑΣΟΚ Web TV