Παρασκευή 31 Αυγούστου 2007

Επίσκεψη στην Νέα Αδριανή

Πολίτες της Ροδόπης,
Χαίρομαι που βρίσκομαι σήμερα δίπλα σας, ώστε για μια ακόμη φορά να ακούσω τα προβλήματά σας και να συζητήσουμε όλοι μαζί τις λύσεις, που θα κληθούμε να δώσουμε ως κυβέρνηση πια από την 17η Σεπτέμβρη. Καιρό τώρα βρίσκομαι δίπλα σας, είτε ως νομαρχιακή σύμβουλος, είτε από τα όργανα του ΠΑΣΟΚ και δουλεύω χωρίς τυμπανοκρουσίες με μοναδικό στόχο την Ροδόπη.
Τώρα πια μετά από 3,5 χρόνια κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας, είδαμε τι μπορεί αυτή η κυβέρνηση να κάνει. Τίποτα. Εμείς ως ΠΑΣΟΚ τα προηγούμενα χρόνια των κυβερνήσεών μας κάναμε λάθη. Αλλά ήταν επειδή κάναμε έργο. Και σε όλους αυτούς που βλέπουν πλέον, ότι κινδυνεύουν οι θέσεις τους και επιχειρούν να τις διατηρήσουν μέσα από την απαξίωση της πολιτικής και την εξομοίωση ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, έχω να πω ένα πράγμα. Το ΠΑΣΟΚ έχει κοινωνικό πρόσωπο και το έχει δείξει.
Ας στείλουμε ένα μήνυμα σε αυτούς που θέλουν να κρατήσουν την Ελλάδα και την Ροδόπη δέσμια του παρελθόντος. Πρέπει να καταλάβουμε, ότι ο Έλληνας, ο κάτοικος της Ροδόπης, ο κάτοικος της υπαίθρου δεν μπορεί να αρκείτε σε χαρτζιλίκια των 3.000 ευρώ και σε ένα χτύπημα στην πλάτη με το ψεύτικο χαμόγελο που υποδεικνύουν οι επικοινωνιολόγοι. Ο κάτοικος της Ροδόπης τα θέλει όλα. Και προς αυτήν την κατεύθυνση θα κινηθούμε μαζί μετά τις εκλογές και την νίκη του ΠΑΣΟΚ.
Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη μου εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Olga Tsetine Blog

Τα νέα του ΠΑΣΟΚ

ΠΑΣΟΚ Web Radio

ΠΑΣΟΚ Web TV