Δευτέρα 20 Αυγούστου 2007

Δυο θέματα από τον τύπο...

Σήμερα στην εφημερίδα Έθνος υπάρχει σημαντική συνέντευξη του Γιώργου Παπανδρέου με τίτλο "Δεσμευομαι για τη νέα Αλλαγή" μπορείτε να την διαβάσετε στο link αυτό

Επίσης σημερα στην εφημερίδα τα ΝΕΑ, παρουσιάζεται ένας πίνακας με το τι έλεγε η Ν.Δ., τι έκανε και τι λέει το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ


5 σχόλια:

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

Το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ το παρουσιάσατε το Μάρτιο. Περισσότερο φάνηκε σαν μια επικοινωνιακή καταιγίδα λίγων ημερών πάρα σαν πραγματικός προγραμματικός διάλογος.

konstantinos chouvardas είπε...

Αγαπητέ _st_

Πριν απο την έγκριση του προγράμματος απο το προγραμματικό συνέδριο του ΠΑΣΟΚ πραγματοποιήθηκαν απο το Ινστιτούτο Επιμόρφωσης του ΠΑΣΟΚ 330 Κύκλοι Διαλόγου στους οποίους συμμετείχαν 9.000 άτομα σε όλη την Ελλάδα. Για όλους τους Κύκλους τηρήθηκαν πρακτικά.

Δημιουργήθηκε, ο δικτυακός τόπος dialogos.pasok.gr, οπου δημοσιεύονταν τα πρακτικά αυτά.

Υπήρξε ενας ανοικτός και γόνιμος διάλογος με την κοινωνία.

Εξάλλου το νέο μοντέλο διακυβέρνησης που φέρνει ο Γιώργος Παπανδρέου ειναι η διαβούλευση με την κοινωνία σε κάθε θέμα.

Απο τις 17 του Σεπτέμβρη θα δεις ένα νέο μοντέλο διακυβέρνησης με πραγματική δημοκρατία, όπου όλοι οι Έλληνες θα είναι και αισθάνονται ισοι.

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

αγαπητε ειχα παραστει σε κυκλο διαλόγου γιαυτο και εκφραζω την αποψη μου..

Όλγα Τσετινέ είπε...

Αγαπητέ _st_ το ΠΑΣΟΚ πραγματοποίησε ανοικτό διάλογο για την υιοθέτηση των θέσεών του, με όσες αδυναμίες έχει μια τέτοια προσπάθεια. Πρόκειται για έναν πολιτικό φορές που προσπαθεί να υιοθετήσει τον ανοικτό διάλογο. Νομίζω πως είναι καθήκον όλων μας να συμμετέχουμε σε διαδικασίες και να ενημερωνόμαστε (όπως έκανες εσύ) και να μην ασκούμε απλά κριτική περιχαρακωμένοι πίσω από τις θέσεις μας και την άρνησή μας.

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

Κα Τσετινέ, πράγματι ο διαλογος για το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ ήταν μια πολυ καλή ιδέα γιαυτο αλλώστε και εγω πήρα την ευκαρία να παρακολουθήσω κάποιες εκδηλώσεις.
Οι ενστάσεις που έχω είναι στον τρόπο που το ίδιο το ΠΑΣΟΚ προώθησε το προγραμμα του. Από τον Μάρτιο που ανακοινώθηκε και τον Απρίλιο που έγιναν αυτές οι συγκεντρώσεις πραγματικά εχω την εντυπωση ότι ο λόγος του κόμματος αναλώθηκε σε εναν καταγγελτικό λόγο που δεν έδινε καμια απολύτως βαρύτητα σε προγραμματικές δηλώσεις. Πιστεύω ότι θα έπρεπε να έχουν περίπου την ιδια βαρυτητα οι προγραμματικές δεσμεύσεις και η κριτικη προς την κυβερνηση.

Απο εκει και έπειτα θα ηταν χαρα μου αν μεσα απο αυτες τις σελίδες γινοταν ενας πραγματικά πολιτικός διαλόγος προγράμματος. Θα ηταν μια ευκαιρία για όλους εμας που ασχολούμαστε με την πολιτική να κάνουμε καλοπιστη κριτική. Ξέρετε το ότι δεν σας ψηφίζω δεν σημαίνει οτι είμαι "περιχαρακωμένος" στις αποψεις μου.

Σας συγχαίρω πάντως για την απόφαση σας να συμμετάσχετε σε αυτον τον διάλογο εν αντιθεση με άλλους συναδερφους σας υποψηφίους που δείξαν μεσα απο τα μπλογκ πόσο σεβονται τον διαλογο και στην τελική την δημοκρατια

Olga Tsetine Blog

Τα νέα του ΠΑΣΟΚ

ΠΑΣΟΚ Web Radio

ΠΑΣΟΚ Web TV