Κυριακή 19 Αυγούστου 2007

Ευχαριστήριο στον Γιώργο Παπανδρέου

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο του Κινήματος, Γιώργο Παπανδρέου, αλλά και τα αρμόδια όργανα του κόμματος για την εμπιστοσύνη που επέδειξαν στο πρόσωπό μου προκρίνοντας την υποψηφιότητά μου στην Ροδόπη. Η στήριξη του Προέδρου στους νέους και τις ανανεωτικές ιδέες είναι δεδομένη, ως φορείς της ανανέωσης και της δημιουργίας. Θα κάνω ό,τι είναι δυνατό να τιμήσω αυτήν την εμπιστοσύνη τόσο απέναντι στο ΠΑΣΟΚ αλλά και στους συντοπίτες μου. Σκοπός μου είναι να παρουσιάσω έναν καθαρό και δημιουργικό λόγο με επίκεντρο τις προγραμματικές θέσεις του κόμματος, τα καθημερινά προβλήματα των πολιτών και κυρίως δίνοντας έμφαση στις λύσεις που επιβάλλεται να υιοθετηθούν για να αντιμετωπιστούν αυτά τα προβλήματα. Το ΠΑΣΟΚ δεσμεύεται απέναντι σε όλους τους Έλληνες για μια δίκαιη και με κοινωνικό πρόσωπο Ελλάδα τόσο μέσα από το προγραμματικό του πλαίσιο, όσο και μέσα από το πρόσωπο του αρχηγού του, Γ. Παπανδρέου. Εγώ με τη σειρά μου δεσμεύομαι για μια έντιμη και ειλικρινή πρόταση στους πολίτες της Ροδόπης, που ευελπιστώ ότι θα με τιμήσουν με την εμπιστοσύνη τους. Η πορεία προς την αλλαγή και τη νίκη ξεκίνησε και ας γίνουμε όλοι συνοδοιπόροι.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το κόμμα σας ζητά από εμάς όχι την "πρόσληψη" γιατί κατέχει ήδη την θέση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.
Είναι θεμελιώδες για την λειτουργία της Δημοκρατίας το να υπάρχει καλή Κυβέρνηση και καλύτερη Αντιπολίτευση ώστε να ασκείται ο απαραίτητος για την λειτουργία της έλεγχος.

Ερωτώ λοιπόν, ζητάτε την προαγωγή σας (του ΠΑΣΟΚ) σε κυβέρνηση.
Τι απο αυτά που έπραξε απο την παρούσα θέση του σας κάνει να πιστεύετε ότι πραγματικά το αξίζετε;


SNB
bloopers

Ανώνυμος είπε...

Μετά την εκλογή του στα 150 αιρετά μέλη της Κεντρικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας στο 7ο Τακτικό Συνέδριο του Κόμματος, ο υποψήφιος Βουλευτής του Νομού Ροδόπης Κυριάκος Μπαμπασίδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση: Με το 7ο Τακτικό Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας που διεξήχθη στις 6, 7 και 8 Ιουλίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ολοκληρώθηκε ο κύκλος του Προσυνεδριακού διαλόγου που διεξήχθη σε ολόκληρη τη χώρα για τα μεγάλα θέματα που απασχολούν την κοινωνία μας. Κορυφώθηκε μια ουσιαστική και εποικοδομητική καταγραφή φρέσκων ιδεών και προτάσεων, με επίκεντρο τον άνθρωπο, και στόχο τη βελτίωση της ζωής των πολιτών, και την ενδυνάμωση της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας για το παρόν και το μέλλον του τόπου. Το 7ο Τακτικό Συνέδριο του Κόμματός μας θα μείνει στην πολιτική ιστορία του τόπου μας ως το πιο σύγχρονο, ανοιχτό και δημοκρατικό συνέδριο που διεξήχθη μέχρι σήμερα. Η εκλογή μου ως μοναδικός άνδρας – μέλος από την περιοχή της Θράκης και της ευρύτερης περιοχής ανάμεσα στα 150 αιρετά μέλη της Κεντρικής Επιτροπής στη γενική λίστα της περιφέρειας, η οποία αποδείχθηκε με βάση τα αποτελέσματα η πιο δύσκολη και ανταγωνιστική λίστα του συνεδρίου, όπου μετείχαν 90 υποψήφιοι από όλη την Ελλάδα, σηματοδοτεί την δικαίωση της αδιάκοπης προσφοράς μου στο Κόμμα και στον Τόπο μας, αλλά και την κομματική μου αναγνωρισιμότητα και καταξίωση στο σύνολο των 4.500 συνέδρων από όλη την Ελλάδα. Για μένα, αυτό αποτελεί μια μεγάλη τιμή αλλά παράλληλα και μεγάλη ευθύνη για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου για ακόμη μια φορά ο Πρόεδρος του Κόμματός μας Κώστας Καραμανλής, η Ηγετική Ομάδα και η Κεντρική Διοίκηση. Όπως έκανα και στο παρελθόν έτσι και τώρα, αδιάκοπα θα αγωνίζομαι για ένα σύγχρονο και Δημοκρατικό Κόμμα που θα εισάγει προτάσεις και θα παράγει πολιτική, θα διαμορφώνει την πολιτική ατζέντα αλλά και θα είναι δίπλα στους πολίτες και στην περιοχή μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φίλους και συμμαχητές από όλη την Ελλάδα για την εμπιστοσύνη τους και την αμέριστη υποστήριξή τους, και ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνέδρους και εκλέκτορες του Νομού μας και της ευρύτερης περιοχής της Θράκης για την πολύ ουσιαστική συμπαράσταση και υποστήριξή τους.

Ανώνυμος είπε...

8.03, Διάβασε αυτό, στο αφιερώνω:

Ανέκδοτο, κυκλοφορεί στη σύνταξη των καναλιών μετά την πρόβλεψη της ΕΜΥ για άνοδο στους 37 βαθμούς Κελσίου κατά τις επόμενες ημέρες.


«Η αναγγελθείσα από την ΕΜΥ άνοδος της θερμοκρασίας κατά τις επόμενες ημέρες, σε συνδυασμό με την γνωστή από τις προηγούμενες διακοπές ρεύματος ανεπάρκεια της ηλεκτρικής ενέργειας, καθιστά την χρήση των κλιματιστικών θέμα... Εθνικό!
Για τον λόγο αυτό, ενημέρωσα ήδη το Υπουργικό Συμβούλιο και είχα την ομόφωνη έγκριση του, επισκέφθηκα μόλις τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας...»


:-)

KL
bloopers

Ανώνυμος είπε...

Σας εύχομαι καλή τύχη στην εκλογική σας αναμέτρηση, αν και την δική μου ψήφο δεν θα την πάρετε. (δεν είναι κάτι προσωπικό, απλά θεωρώ την αποχή ως καλύτερη λύση).

Εντούτοις θα ήθελα να σας επισημάνω κάτι πολύ απλό, με την ελπίδα ότι θα σας φανεί χρήσιμο.

Καλό είναι να αναζητήσετε τον ειδικό επί θεμάτων Web 2.0 στο ΠΑ.ΣΟ.Κ (ναι, έχετε και τέτοιον και είναι πάρα πολύ καλός), για να σας συμβουλέψει λίγο για την λογική του blogging.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι το blogging βασίζετε στην αλληλεπίδραση (Interactivity). Γράφετε κάτι, το σχολιάζει η κοινότητα και έτσι αναπτύσσεται ο διάλογος. Στο blog σας έχετε σχολιάσει μόνο μια φορά (και αυτή με σκοπό να αποβάλετε από πάνω σας την ευθύνη των διαγραμμένων σχολίων) και όπως καταλαβαίνετε έτσι δεν προάγεται κανένας διάλογος.

Όλγα Τσετινέ είπε...

Νέστορα σ’ ευχαριστώ για τις συμβουλές σου. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμες καθώς φαίνεται να είσαι έμπειρος στον χώρο του διαδικτύου. Αυτό που μπορώ να σου πω με σιγουριά για το blog μου είναι ότι για μένα θα αποτελεί ένα βήμα επικοινωνίας και διαλόγου και όχι απλά ένα κομμάτι για την μεγαλύτερη προβολή μου. Οι σχολιασμοί μου μπορεί να μην είναι συχνοί έως τώρα αλλά θα είμαι συνεπής στον βαθμό που μπορώ. Και μετά τις εκλογές ο διάλογος αυτός θα συνεχιστεί, πιθανότατα με μεγαλύτερη ένταση, καθώς δεν θα υπάρχει η πίεση της προεκλογικής περιόδου.

Όσον αφορά το πρώτο σχόλιο για την αναγωγή του ΠΑΣΟΚ σε κυβέρνηση τώρα. Καθένας έχει μια ξεχωριστή αντίληψη για το πώς θα πρέπει να ασκείται η αντιπολίτευση. Σε πολλές περιπτώσεις το αντιπολιτευτικό έργο είναι ακόμη δυσκολότερο από της διακυβέρνηση (σε επίπεδο προβολής των ιδεών και των θέσεων μιας παράταξης). Το ΠΑΣΟΚ είχε δύο προκλήσεις μετά την ήττα του 2004. Η πρώτη ήταν να αντιπολιτευτεί την Νέα Δημοκρατία, που από την αρχή έδειξε την αδυναμίας της να κυβερνήσει, ενώ ταυτόχρονα έπρεπε να διαχειριστεί την εκλογική ήττα και κυρίως τον τρόπο με τον οποίο ήρθε. Στην πρώτη περίπτωση η αντιπολίτευση έγινε μέσα από την αντιπαράθεση θέσεων και προτάσεων. Νομίζω ότι οι θέσεις του ΠΑΣΟΚ για τα περισσότερα ζητήματα που απασχολούν τον πολίτη είναι ξεκάθαρες και ποτέ δεν δημιούργησε εμπόδια στα εθνικά ζητήματα παρά τις δηλώσεις του πρωθυπουργού. Ταυτόχρονα το ΠΑΣΟΚ κατάφερε σε ικανοποιητικό βαθμό να διαχειριστεί την ήττα, που υποδήλωνε την ανάγκη των πολιτών για αλλαγή κάποιων πραγμάτων στο ΠΑΣΟΚ. Η ήττα του 2004 φόρτωσε ουσιαστικά στον Γ. Παπανδρέου με όσα λάθη έγινα από το ΠΑΣΟΚ από το 1981 μέχρι το 2004. Παρόλαυτά το ΠΑΣΟΚ κατόρθωσε να ανανεωθεί (η ανανέωση είναι συνεχής και μακροχρόνια διαδικασία) και να παρουσιάσει τις θέσεις του στον ελληνικό λαό, ασκώντας κριτική στα κακώς κείμενα της κυβέρνησης.

Ανώνυμος είπε...

Σας ξαναστέλνω το σχόλιο που έστειλα χτές σχετικά με το ποστ

Για μια πιο δίκαιη κοινωνία, για μια πιο δυνατή Ελλάδα

Ζητάτε τις γνώμες των πολιτών και την επικοινωνία μαζί μας και όταν σας απαντήσουμε σβήνετε τα σχόλια μας.
Θα υποθέσω καλοπροαίρετα οτι είχατε προγραμματίσει να σβήσετε το ποστ και σβύσατε μαζί και τα σχόλια.
Γι αυτό κι εγώ το ξαναστέλνω πιο εμπλουτισμένο…


Ποιά είναι η δίκαιη κοινωνία που θέλετε να φτιάξετε? Με περισσότερες βίλλες για τους πλούσιους και λιγότερη αξιοπρεπή δουλειά ( ακόμα και το όνομα το αλλάξατε σε απασχόληση ) για τους υπόλοιπους?
Σε ξεπούλημα όσου εθνικού πλούτου απόμεινε σε όποιον αληταρά ''επενδυτή''έρχεται στην Ελλάδα να κάνει την τύχη του?
Εσείς ( Πασοκ και ΝΔ ) είστε έμπορικά κόμματα που πουλάτε αυτά που δεν σας ανήκουν..
Είμαστε μια μικρή χώρα με μόλις 11 εκατομμύρια, με τεράστιο πλούτο απο φυσική ομορφιά ( τουρισμός ), ορυκτό πλούτο, και το βασικότερο με τους πιο σκληρά εργαζόμενους σ'ολη την Ευρώπη ( φιλότιμους ανθρώπους ) και θάπρεπε να ζούμε με την καλύτερη πόιότητα ζωής τουλάχιστον στην Ευρώπη, αν όχι στον κόσμο.
Ο πλούτος της χώρας μας φτάνει και περισσεύει για τόσο λίγο πληθυσμό που έχουμε.

Αντ'αυτού ακόμη προσπαθούμε να επιβιώσουμε, με μισθούς των 500 και 600 Ευρώ.
Με την ανεργία να έχει πιάσει το 20% που? στην Ελλάδα με τα 11 εκατομμύρια.
Έλεος πια, ζητάτε και ψήφο να κάνετε τι παραπάνω? δεν είχε το κόμμα σας ευκαιρία για 20 χρόνια να κάνει τα πάντα?

Εσείς δεν είσασταν κυβέρνηση όταν δηλώσατε υποταγή στους αμερικάνους και στους Τούρκους όταν έγιναν τα γεγονότα στα Ίμια?
Εσείς δεν είσασταν κυβέρνηση όταν γινόταν τα σκάνδαλα με το χρηματιστήριο που αντι να αφήστε τον κόσμο να μαζέψει κανα φράγκο μετα απο ολόκληρη ζωή αγώνα, τον δελεάσατε με τον τζόγο τον κοροιδέψατε με τον εύκολο πλουτισμό και φάγατε οτι είχε μαζέψει? Έτσι εκτιμάτε τον αγώνα που κάνει ο καθένας για καλύτερη ζωή?
Εσείς δεν είσασταν κυβέρνηση όταν δέρνατε τους συνταξιούχους επειδή διαδήλωναν για μια αξιοπρεπή σύνταξη? Περήφανα γηρατειά…τους κοροιδεύατε κι απο πάνω..

Δικός σας υπουργός δεν ήταν ο Πάχτας με το σκάνδαλο της παραχώρησης δάσους για το χτίσιμο 4000 βιλλών στην Χαλκιδική?
Όταν πουλήσατε τα ορυχεία στην βόρεια Χαλκιδική στον ‘’επενδυτή ‘’ έμπορο ναρκωτικων Frank Timis (καταδικασμένο για εμπόριο ηρωίνης στην Αυστραλία )?
Αυτό είναι το ήθος σας?
Τι θα κάνετε με τα ορυχεία των Σαππών? Θα συνεχίσετε, να ρημάξτε τον τόπο κι εκεί όπως στην βόρεια Χαλκιδική? Στο όνομα της ανάπτυξης και του ξεπουλήματος του εθνικού πλούτου?
Ότι όμορφο έμεινε να το φάτε, να το κάψτε, να το χτίστε, να το πουλήστε να το ξεσκίστε....

Έχετε πέσει σαν τις ύαινες που περιμένουν την ευκαιρία να αρπάξουν..

Ποιός σας έδωσε το δικαίωμα να νομίζετε ότι όλα σας ανήκουν?
Η ψήφος των ανόητων θα μου πείς, αυτων που για μια θεσούλα στο δημόσιο ξεπουλάνε και την ψυχή τους.
Καταντήσατε και σεις και αυτός ο αληταράς που κυβερνάει τώρα, όλους τους Έλληνες μίζερους και τσιφτετέλληνες.
Ούτε αξιοπρέπεια να έχουμε, ούτε μέλλον.
Έχουμε σχεδόν 60 χρόνια τώρα το καραμανλίδικο και το παπανδρέικο σόι να κυβερνάνε τη χώρα.

Ζώντας 4 χρόνια τώρα στο εξωτερικό, αναγκασμένος απο τις ληστρικές προς τους εργαζόμενους πολιτικές ,και του κόμματός σας και της νδ μετά απο διαρκή αγώνα και απογοητεύσεις στην Έλλάδα αποφάσισα με βαριά καρδιά να φύγω για να προλάβω, να προσπαθήσω ,να κάνω κάτι αξιόλογο.
Ήδη στην Ελλάδα έχει αρχίσει νεο κύμα μετανάστευσης απο τους απογοητευμένους πολίτες της.

Ειλικρινά λυπάμαι που η χώρα μου είναι έρμαιο στις ορέξεις του κάθε ανήθικου πολιτικάντη που το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να γεμίσει η τσέπη του...

Εκπλήσσομαι όμως και με το θράσος σας να ζητάτε ψήφο απο τον ταλαίπωρο λαό για να του ξαναδώστε τα ίδια πράγματα. Και σαν ηλίθιοι σαν ξαναξηφίζουν !!!
το μη χείρον βέλτιστον - εκεί πατάτε εδώ και χρόνια και σεις και η νδ.
Κρίμα κ.Τσετινέ που βρίσκεστε σ'αυτήν την πλευρά.
Αν θέλετε να κάνετε κάτι για τη χώρα μας , φύγετε όσο είναι καιρός απο αυτές τις ύαινες, αλλιώς θα γίνετε κι εσείς το ίδιο μ'αυτούς..

Θανάσης

Ηλεκτρονικός

Μακάο - Κίνα

Olga Tsetine Blog

Τα νέα του ΠΑΣΟΚ

ΠΑΣΟΚ Web Radio

ΠΑΣΟΚ Web TV