Παρασκευή 17 Αυγούστου 2007

Για μια πιο δίκαιη κοινωνία, για μια πιο δυνατή Ελλάδα

Οι εκλογές που προκηρύσσονται σήμερα, υπαγορεύονται από μια ιδιοκτησιακή σχέση του Πρωθυπουργού με την εξουσία. Ο Κώστας Καραμανλής ζητά εκλογές επικαλούμενος την ανάγκη να κυβερνά. Επιπλέον προφασίζεται την συνταγματική μεταρρύθμιση που με ευθύνη της παράταξης του κατάντησε μονοκομματική παρωδία. Η απόλυτη διάλυση του κρατικού μηχανισμού υπό το βάρος των αποκαλύψεων του σκανδάλου των ομολόγων ωθούν τον Πρωθυπουργό να ζητήσει πανικόβλητος εκλογές αφήνοντας τα δήθεν φιλολαϊκά νομοθετήματα του στο ράφι της Βουλής που διαλύεται. Ταυτόχρονα κλείνει το στόμα του στους επικεφαλής της επιτροπής για το «μαύρο χρήμα» όπως και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης αφαιρώντας του τον λόγο από την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι το μόνο κριτήριο και η μόνη ανάγκη που σέβεται η ΝΔ είναι η κομματική.
Όλα αυτά θα κριθούν από τον Ελληνικό Λαό. Το ΠΑΣΟΚ είναι έτοιμο να κυβερνήσει και πιστεύω πως θα κυβερνήσει καλά με βάση το πρόγραμμα, τις θέσεις του και τις αρχές του. ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ.

26 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όλγα μαζί σου γερά!!

μην μασάς αλλά και μην ξεχνάς!

Ανώνυμος είπε...

Προσωπικά θα θέσω ως στοίχημα για το Κίνημα ως κυβέρνηση την αναβάθμιση της Παιδείας.
Αμεσα θα πρέπει καταρχήν να χρηματοδοτηθεί το ΔΗΜΟΣΙΟ Πανεπιστήμιο, ώστε να δημιουργηθούν και οι ανάλογες συνθήκες για την αναβάθμιση σε όλα τα επίπεδα, από υποδομές ως και την εκπαιδευτική και διοικητική λειτουργία, της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.
Αμεσα θα πρέπει να καταρτιστεί ένας προοδευτικός νόμος - πλαίσιο που θα θίγει ζητήματα Παιδείας και όχι ζητήματα Τάξεως και στεγνής διαχείρησης.
Αμεσα θα πρέπει να αλλάξει ο τρόπος λειτουργίας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.Φτάνει πια η αποστήθιση,και η βαθμοθηρία. Φτάνουν πια τα σχολεία- εξεταστικά κέντρα.Επιτέλους πραγματική Μόρφωση.
Είναι το ΠΑ.ΣΟ.Κ άραγε έτοιμο για μια πραγματική προοδευτική ριζοσπαστική μεταρρύθμιση στην Παιδεία, βασικό πυλώνα για την πρόοδο της χώρας??

Lina είπε...

πρέπει να γλύψουμε για να σχολιάσουμε, αλλιώς δεν εχουμε δικαίωμα ε;

φασιστική πολιτκή του πασόκ είναι αυτή;

Sourotiri είπε...

Ετσι ειναι Λινα, και μετα σου λενε για αμεση επικοινωνια με τους πολιτες...

Μιλαμε για πολυ δημοκρατικες μεθοδους.

Παρεμπιπτοντως, εγω επαναλαμβανω και το 2ο σχολιο μου που σβηστηκε, οτι ποστ καινουριο μπηκαν στον κοπο να κανουν, απαντησεις δεν εδωσαν.

Αλλα ετσι ειναι, σε αυτην την γλωσσα εμαθαν οι ανθρωποι να μιλανε, την ΞΥΛΙΝΗ.

Shades είπε...

Έχουν μάθει να τους χτυπούν τη πλάτη οι βολεψάκιδες.. να χαμογελούν ηλίθια για μια θέση στα 600 ευρώ.. αυτό έχουν όραμα.. την καρέκλα!!!

Ανώνυμος είπε...

Θα μπορέσει το ΠΑ.ΣΟ.Κ. να αντιμετωπίσει την δύσκολη καθημερινότητα του πολίτη?
θα μπορέσει να χτυπήσει την ακρίβεια μου μαστίζει τους καναναλωτές και να αυξήσει επακόλουθα την αγοραστική τους δύναμη?
Οι πολίτες, αν και έχουν συμβεί τραγικά για την χώρα πολιτικά γεγονότα (υποκλοπές, απαγωγές, ομόλογα κτλ) , δεν δείχνουν να ενδιαφέρονται για αυτα.
Η καθημερινότητα που πιέζει συνεχώς πρέπει να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά και άμεσα.

Shades είπε...

Ανώνυμε.. αυτά θα γίνουν με Λαλιώτη Τσοχατζό κλπ; ή μήπως με Γιακουμάτο και κουμπάρους;
θες απάντηση; αλήθεια;
Από που;

Ανώνυμος είπε...

το κ.λ.π. θα με ενδιέφερε εξαιρετικά...
οχι οτι έχω και σε ιδιαίτερη εκτίμηση τους παραπάνω, αλλά όλα αυτά σίγουρα δεν θα γίνουν αν εμείς οι απλοί πολίτες καθήσουμε με σταυρωμένα τα χέρια και δεν κάνουμε τπτ.
Η κριτική είναι πάντα εύκολη.
Και δεν υποννοώ να αρκεστούμε μόνο στην ψήφο μας. Τυχαίνει να είμαι αρκετά νέος και πιστεύω πολύ στο "ενεργός πολίτης". Εχω και όρεξη και ιδέες και ενδιαφέρον για τα κοινά. Κατι που ΟΛΟΙ μας θα έπρεπε να κάνουμε.
Η παρούσα πολιτική κατάσταση αντικατοπρτίζει την δικιά μας ανικανότητα και αδράνεια.Τέτοια κυβέρνηση μας αξίζει?
Προσωπικά. διέξοδο σε όλα τα επίπεδα βρίσκω σε κινήματα ανάλογα του ΠΑ.ΣΟ.Κ αν οχι το ίδιο.
Με όλα τα στραβά του και όλα τα καλά του.
Εχω δικαίωμα να ελπίζω σε ένα καλύτερο ΠΑ.ΣΟ.Κ. και υποχρέωση να μην αφήνω την μοίρα μου στα χέρια αλλων.Και γιαυτο παράλληλα με ενδιαφέρει να μάθω πως θα αντιμετωπίσει τα προβλήματα.
Η απάντηση ίσως τελικά βρίσκεται σε μας.

Ανώνυμος είπε...

Σαν τους καρχαρίες που μυρίστηκαν αίμα , με το που ακούσατε για εκλογές ξαμολυθήκατε πάλι κομματόσκυλα επαγγελματίες της πολιτικής για έρανο.

Η απάντησή μας:
ΕΔΩΚΑΜΕΝ, ΕΔΩΚΑΜΕΝ!

Ανώνυμος είπε...

Μάζι σου όλγα για μια νέα Ελλάδα, δίκαιη και ίσχυρή! Με όραμα να φάτε και να καταστρέψετε ότι άφήσατε! Τώρα μας θυμάστε πάλι; Τώρα θα φτιάξετε τον κόσμο πάλι; Που είστε όταν σας χρειάζονται οι πολίτες; Πουθενά δεν είστε, πουθενά δεν θα μας βρείτε. Καληνύχτα σας...

Alitovios είπε...

Ανοιχτός διάλογος κυρία Τσετινέ σημαίνει να έχετε το στομάχι να ακούσετε και τα γαμοσταυρίδια. Ο κόσμος όταν σας βρίζει είναι γιατί έχει αγανακτήσει από εσάς. Αλλά δυστυχώς κατά τα φαινόμενα η κοινωνία των πολιτών είναι κάτι που οι πολιτικοί ευαγγελίζεστε χωρίς να καταλαβαίνετε.

Όταν θα είστε έτοιμη να δεχτείτε και τα βρισίδια τότε ενδεχομένως και να σας πάρουμε στα σοβαρά. Αλλιώς βολευτείτε στο ναρκισσισμό σας.

Ανώνυμος είπε...

Περιμένουμε ΚΑΙ απο το κόμμα σας μια σαφή τοποθέτηση για τον τρόπο που η ΝΔ καταπάτησε την Συνταγματική νομιμότητα για τα άρθρα 37 και 41.
Σαφή θέση - όχι σαν την φαιδρά τύπου Τσοχατζόπουλος "οριακά συνταγματικό" - αλλά μια σοβαρή σαφή καταδίκη Συνταγματικών πραξικοπημάτων έστω και εάν αυτό αντιτίθεται σε κομματικά συμφέροντα.
Ο πολίτης δεν μπορεί να εμπιστευτεί την τήρηση του Συντάγματος σε αυτούς που δεν καταδικάζουν όσους το καταστρατηγούν - εν μέρει η εν τω συνόλω - όπως η στην πράξη ακύρωση του άρθρου 37 (και πολλών άλλων) με την αυθαιρεσία Καραμανλή, ο οποίος εκτός των άλλως εξευτέλισε και έναν σοβαρό Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

bloopers

Ανώνυμος είπε...

Ζήτω το Έθνος
Ζήτω η Κύπρος
Κάτω οι ριψάσπιδες και τουρκοπροσκυνημένοι
Κάτω οι Ενδοτικοί
Κάτω Πατήσια
Κάτω Αχαγιά

Κάτω στο γιαλό, κάτω στο Περιγιάλι!!!

tzonakos είπε...

Θέλετε να εκλεγείτε στην Ροδόπη.
Ποιά η γνώμη σας για το κοινωνικό θέμα των διακιοδοσιών του Μουρφτή στις μουσουλμανικές κοινότητες ;
Ειναι επιτρεπτό αυτο σε ενα κράτος της ΕΕ ;
Δηλ. να έχει δύο μέτρα και δύο σταθμά για τους πολίτες του ;

Απαντείστε παρακαλώ.

Ανώνυμος είπε...

Για την επιλογή της κ. Καράογλου απο το ΠΑΣΟΚ ως υποψήφιας Υπερνομάρχου τι έχετε να πείτε; Σμφωνείτε;

Unknown είπε...

http://tsetine.blogspot.com/
http://babasidis.blogspot.com/

Γιατί η μόνη ουσιαστική διαφορά που βλέπω ειναι το χρώμα στο φόντο του blog δεν ξέρω!!!

Αλλού θα ήταν το μεγάλο πρόβλημα... τι θα γινόταν αν είχα αχρωματοψία??!!??

Ανώνυμος είπε...

Οι υποψηφιοι βουλευτες Ροδοπης, με την ανακοινωση της ημερομηνιας των εκλογων αποφασισαν να ανοιξουν ο καθενας τους απο ενα blog, για να εχουν "αμεση επικοινωνια με τον απλο πολιτη". Τα blogs αυτα ειναι τα εξης:

http://tsetine.blogspot.com
http://babasidis.blogspot.com

Καποιοι bloggers μπηκαν στα εν λογω blogs, και αφησαν σχολια που απ'ότι φαινεται δεν αρεσαν στους 2 πολιτικους [ή εστω στους συνεργατες τους] με αποτελεσμα να διαγραφουν τα σχολια. Εγινε επισης και καταγγελια στο http://press-gr.blogspot.com

H αντιδραση ολων μας σε αυτην την περιπτωση λογοκρισιας θα ειναι η καλυτερη απαντηση μας.

Ανώνυμος είπε...

για πες μας κυρια Τσετινε τι εκανε το κομμα σου για τον λαο οσα χρονια κυβερνουσε?και απαντω μονάχος..οτι και η τωρινη κυβερνηση .δηλαδη τιποτα!αλλα εκτος απο αυτο το κοινο εχετε κι ενα ακομη.το οποιο ειναι το θρασος.που ξεπερναει καθε οριο και θα ρθει η ωρα που θα σκασει ο λαος απο το σκατο με το οποιο τον ταιζετε και τοτε θα βρεθειτε ολοι σας στον διαολο και ελπιζω ακομη παραπερα

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΥΡΟ-ΑΠΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
ΑΣ ΜΗ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ.

ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΛΥΦΟΥΝ, ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟ ΟΙΚΟΔΟΜΟ ΒΑΣΙΛΗ ΣΤΕΡΓΙΟΥ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ.
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Μπαμπατσίδη-Τσετινέ, δεν πείθετε κανέναν.

Ανώνυμος είπε...

Από διαφήμιση της τηλεόρασης της ΝΕΤ.

"...εκλογές 2007 στη ΝΕΤ, όσα οι άλλοι δεν θέλουν να πουν"

Συκοφαντική δυσφήμιση, παραπλανητική διαφήμιση και προ των εκλογών συμπεριφορά αντάξια της ΥΕΝΕΔ επί χούντας.

ΕΣΡ, κανάλια και διακομματική τι κάνουν; "Καλά ευχαριστώ";

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

Πολυ ανωνυμία βρε παιδάκι μου!

Να κάνω μια ρητορική ερωτηση..ο Γιωργακης χρειαζεται μια ακομα εκδηλωση στην Εκθεση για να μας πεισει? 3,5 χρονια δεν μπορεσε να το κανει γιατι να το κάνει τώρα?Που ηταν το ΠΑΣΟΚ οταν ξεσηκώθηκε η νεολαια - και η ΠΑΣΠ- στα πανεπιστημια? Το μόνο που άρθρωσε ήταν την διαλύση της ΠΑΣΠ! Και μαζεψε και τα της ιδιωτικης τριτοβαθμιας εκπαιδευσης! Λες και αν αλλαξουμε το συστημα θα ερθει η οξφόρδη το καιμπριτζ και το ΜΙΤ να ανοιξουν παραρτηματα!

Οχι οτι ο Καραμανλής ειναι καλύτερος. Χειρότερος ειναι γιατι απλά είναι ανεξέλεγκτος, χωρις αντιπολιτευση!

Αυτό είναι το κακό! Το ξαναλέω και ας κουράζω. Αν το ΠΑΣΟΚ δεν ξορκίσει τα δαιμόνια από το παρελθόν δεν προκειται να κερδίσει συμπάθειες στον απλο ψηφοφορο. Απλά μπορει σε 10 χρονια να το εχουμε ξεχασει που λέει και ο Μητσοτάκης!

Και οι δυο λοιπόν χρειάζονται ενα γερο μαθημα!
Για μενα κάθε ψηφος σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, στα δυο πρόσωπα του Πολιτικού ΙΑΝΟΥ που κυβερνάει αυτην την χώρα είναι μια ψηφος χαμενη!
Αν θελουμε να παμε μπροστα πρέπει να ξανανακαλυψουμε την πολιτική και όχι τις πελατειακές σχέσεις που διαιωνίζουν τα δύο κόμματα για να μπορούν να διαχειρίζονται την εξουσία!
Φτανει παιδια! Δεν αρκεί να γκρινιάζουμε!

Κα Τσέτινε, προσωπικά δεν σας γνωριζω ούτε είμαι ψηφοφορος στην Ροδοπή, αλλά πιστευω να καταλάβατε οτι η άμεση επαφη με τον πολιτη δεν είναι ευκολη υπόθεση οταν κάνεις διάλογο..

Ανώνυμος είπε...

Για μια πιο δίκαιη κοινωνία, για μια πιο δυνατή Ελλάδα

Αυτό που κολλάει τώρα?

Ποιά είναι η δίκαιη κοινωνία που θέλετε να φτιάξετε? Με περισσότερες βίλλες για τους πλούσιους και λιγότερη αξιοπρεπή δουλειά ( ακόμα και το όνομα το αλλάξατε σε απασχόληση ) για τους υπόλοιπους?
Σε ξεπούλημα όσου εθνικού πλούτου απόμεινε σε όποιον αληταρά ''επενδυτή''έρχεται στην Ελλάδα να κάνει την τύχη του?
Εσείς ( Πασοκ και ΝΔ ) είστε έμπορικά κόμματα που πουλάτε αυτά που δεν σας ανήκουν..
Είμαστε μια μικρή χώρα με μόλις 11 εκατομμύρια, με τεράστιο πλούτο απο φυσική ομορφιά ( τουρισμός ), ορυκτό πλούτο, και το βασικότερο με τους πιο σκληρά εργαζόμενους σ'ολη την Ευρώπη ( φιλότιμους ανθρώπους ) και θάπρεπε να ζούμε με την καλύτερη πόιότητα ζωής τουλάχιστον στην Ευρώπη, αν όχι στον κόσμο.
Ο πλούτος της χώρας μας φτάνει και περισσεύει για τόσο λίγο πληθυσμό που έχουμε.

Αντ'αυτού ακόμη προσπαθούμε να επιβιώσουμε, με μισθούς των 500 και 600 Ευρώ.
Με την ανεργία να έχει πιάσει το 20% που? στην Ελλάδα με τα 11 εκατομμύρια.
Έλεος πια, ζητάτε και ψήφο να κάνετε τι παραπάνω? δεν είχε το κόμμα σας ευκαιρία για 20 χρόνια να κάνει τα πάντα?
Εσείς δεν είσασταν κυβέρνηση όταν δηλώσατε υποταγή στους αμερικάνους και στους Τούρκους όταν έγιναν τα γεγονότα στα Ίμια?
Εσείς δεν είσασταν κυβέρνηση όταν γινόταν τα σκάνδαλα με το χρηματιστήριο που αντι να αφήστε τον κόσμο να μαζέψει κανα φράγκο μετα απο ολόκληρη ζωή αγώνα, τον δελεάσατε με τον τζόγο τον κοροιδέψατε με τον εύκολο πλουτισμό και φάγατε οτι είχε μαζέψει? Έτσι εκτιμάτε τον αγώνα που κάνει ο καθένας για καλύτερη ζωή?
Εσείς δεν είσασταν κυβέρνηση όταν δέρνατε τους συνταξιούχους επειδή διαδήλωναν?

Δικός σας υπουργός δεν ήταν ο Πάχτας με το σκάνδαλο της παραχώρησης δάσους για το χτίσιμο 4000 βιλλών στην Χαλκιδική?
Όταν πουλήσατε τα ορυχεία στην βόρεια Χαλκιδική στον έμπορο ναρκωτικων τον Frank Timis (καταδικασμένο για εμπόριο ηρωίνης στην Αυστραλία )?
Ότι όμορφο έμεινε να το φάτε, να το χτίστε, να το πουλήστε να το ξεσκίστε....

Έχετε πέσει σαν τις ύαινες που περιμένουν την ευκαιρία να αρπάξουν..

Ποιός σας έδωσε το δικαίωμα να νομίζετε ότι όλα σας ανήκουν?
Η ψήφος των ανόητων θα μου πείς, αυτων που για μια θεσούλα στο δημόσιο ξεπουλάνε και την ψυχή τους.
Καταντήσατε και σεις και αυτός ο αληταράς που κυβερνάει τώρα, όλους τους Έλληνες μίζερους και τσιφτετέλληνες.
Ούτε αξιοπρέπεια να έχουμε, ούτε μέλλον.
Έχουμε σχεδόν 60 χρόνια τώρα το καραμανλίδικο και το παπανδρέικο σόι να κυβερνάνε τη χώρα.

Ζώντας 4 χρόνια τώρα στο εξωτερικό, μετά απο διαρκή αγώνα και απογοητεύσεις στην Έλλάδα αποφάσισα με βαριά καρδιά να φύγω για να προσπαθήσω να κάνω κάτι αξιόλογο.
Ήδη στην Ελλάδα έχει αρχίσει νεο κύμα μετανάστευσης απο τους απογοητευμένους πολίτες της.

Ειλικρινά λυπάμαι που η χώρα μου είναι έρμαιο στις ορέξεις του κάθε ανήθικου πολιτικάντη που το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να γεμίσει η τσέπη του...

Εκπλήσσομαι όμως και με το θράσος σας να ζητάτε ψήφο απο τον ταλαίπωρο λαό για να του ξαναδώστε τα ίδια πράγματα. Και σαν ηλίθιοι σαν ξαναξηφίζουν !!!
το μη χείρον βέλτιστον - εκεί πατάτε εδώ και χρόνια και σεις και η νδ.
Κρίμα κ.Τσετινέ που βρίσκεστε σ'αυτήν την πλευρά.
Αν θέλετε να κάνετε κάτι για τη χώρα μας , φύγετε όσο είναι καιρός απο αυτές τις ύαινες, αλλιώς θα γίνετε κι εσείς το ίδιο μ'αυτούς..

Θανάσης

Ηλεκτρονικός

Μακάο - Κίνα

Ανώνυμος είπε...

Για μια πιο δίκαιη κοινωνία, για μια πιο δυνατή Ελλάδα

Αυτό που κολλάει τώρα?

Ποιά είναι η δίκαιη κοινωνία που θέλετε να φτιάξετε? Με περισσότερες βίλλες για τους πλούσιους και λιγότερη αξιοπρεπή δουλειά ( ακόμα και το όνομα το αλλάξατε σε απασχόληση ) για τους υπόλοιπους?
Σε ξεπούλημα όσου εθνικού πλούτου απόμεινε σε όποιον αληταρά ''επενδυτή''έρχεται στην Ελλάδα να κάνει την τύχη του?
Εσείς ( Πασοκ και ΝΔ ) είστε έμπορικά κόμματα που πουλάτε αυτά που δεν σας ανήκουν..
Είμαστε μια μικρή χώρα με μόλις 11 εκατομμύρια, με τεράστιο πλούτο απο φυσική ομορφιά ( τουρισμός ), ορυκτό πλούτο, και το βασικότερο με τους πιο σκληρά εργαζόμενους σ'ολη την Ευρώπη ( φιλότιμους ανθρώπους ) και θάπρεπε να ζούμε με την καλύτερη πόιότητα ζωής τουλάχιστον στην Ευρώπη, αν όχι στον κόσμο.
Ο πλούτος της χώρας μας φτάνει και περισσεύει για τόσο λίγο πληθυσμό που έχουμε.

Αντ'αυτού ακόμη προσπαθούμε να επιβιώσουμε, με μισθούς των 500 και 600 Ευρώ.
Με την ανεργία να έχει πιάσει το 20% που? στην Ελλάδα με τα 11 εκατομμύρια.
Έλεος πια, ζητάτε και ψήφο να κάνετε τι παραπάνω? δεν είχε το κόμμα σας ευκαιρία για 20 χρόνια να κάνει τα πάντα?
Εσείς δεν είσασταν κυβέρνηση όταν δηλώσατε υποταγή στους αμερικάνους και στους Τούρκους όταν έγιναν τα γεγονότα στα Ίμια?
Εσείς δεν είσασταν κυβέρνηση όταν γινόταν τα σκάνδαλα με το χρηματιστήριο που αντι να αφήστε τον κόσμο να μαζέψει κανα φράγκο μετα απο ολόκληρη ζωή αγώνα, τον δελεάσατε με τον τζόγο τον κοροιδέψατε με τον εύκολο πλουτισμό και φάγατε οτι είχε μαζέψει? Έτσι εκτιμάτε τον αγώνα που κάνει ο καθένας για καλύτερη ζωή?
Εσείς δεν είσασταν κυβέρνηση όταν δέρνατε τους συνταξιούχους επειδή διαδήλωναν?

Δικός σας υπουργός δεν ήταν ο Πάχτας με το σκάνδαλο της παραχώρησης δάσους για το χτίσιμο 4000 βιλλών στην Χαλκιδική?
Όταν πουλήσατε τα ορυχεία στην βόρεια Χαλκιδική στον έμπορο ναρκωτικων τον Frank Timis (καταδικασμένο για εμπόριο ηρωίνης στην Αυστραλία )?
Ότι όμορφο έμεινε να το φάτε, να το χτίστε, να το πουλήστε να το ξεσκίστε....

Έχετε πέσει σαν τις ύαινες που περιμένουν την ευκαιρία να αρπάξουν..

Ποιός σας έδωσε το δικαίωμα να νομίζετε ότι όλα σας ανήκουν?
Η ψήφος των ανόητων θα μου πείς, αυτων που για μια θεσούλα στο δημόσιο ξεπουλάνε και την ψυχή τους.
Καταντήσατε και σεις και αυτός ο αληταράς που κυβερνάει τώρα, όλους τους Έλληνες μίζερους και τσιφτετέλληνες.
Ούτε αξιοπρέπεια να έχουμε, ούτε μέλλον.
Έχουμε σχεδόν 60 χρόνια τώρα το καραμανλίδικο και το παπανδρέικο σόι να κυβερνάνε τη χώρα.

Ζώντας 4 χρόνια τώρα στο εξωτερικό, μετά απο διαρκή αγώνα και απογοητεύσεις στην Έλλάδα αποφάσισα με βαριά καρδιά να φύγω για να προσπαθήσω να κάνω κάτι αξιόλογο.
Ήδη στην Ελλάδα έχει αρχίσει νεο κύμα μετανάστευσης απο τους απογοητευμένους πολίτες της.

Ειλικρινά λυπάμαι που η χώρα μου είναι έρμαιο στις ορέξεις του κάθε ανήθικου πολιτικάντη που το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να γεμίσει η τσέπη του...

Εκπλήσσομαι όμως και με το θράσος σας να ζητάτε ψήφο απο τον ταλαίπωρο λαό για να του ξαναδώστε τα ίδια πράγματα. Και σαν ηλίθιοι σαν ξαναξηφίζουν !!!
το μη χείρον βέλτιστον - εκεί πατάτε εδώ και χρόνια και σεις και η νδ.
Κρίμα κ.Τσετινέ που βρίσκεστε σ'αυτήν την πλευρά.
Αν θέλετε να κάνετε κάτι για τη χώρα μας , φύγετε όσο είναι καιρός απο αυτές τις ύαινες, αλλιώς θα γίνετε κι εσείς το ίδιο μ'αυτούς..

Θανάσης

Ηλεκτρονικός

Μακάο - Κίνα

Όλγα Τσετινέ είπε...

Με την δημιουργία του blog μου, κατηγορήθηκα από πολλούς για ευκαιριακή χρήση του ακόμη και για οικονομία χρημάτων, αντί δηλαδή να δημιουργήσω μια ιστοσελίδα. Δεν έχω καμιά διάθεση να απολογηθώ για την συνειδητή μου ενέργεια να ανοίξω ένα κύκλο διαλόγου, έστω και με αφορμή τις εκλογές. Αυτό που μπορώ να σας διαβεβαιώσω και θα αποδειχθεί εκ των υστέρων είναι ότι αυτό το blog θα συνεχίσει να κάνει ακόμη πιο έντονα την παρουσία του. Επίσης όλοι αυτοί που θεωρούν ότι η δημιουργία ενός blog είναι δικό τους προνόμιο και αποκλείουν εξαρχής άτομα από την συμμετοχή σε αυτόν τον τεράστιο ανοικτό διάλογο, τότε έχουν διαφορετική αντίληψη της δημοκρατίας. Ευχαριστώ όσους αφήσαν τα σχόλιά τους, αρνητικά και θετικά, και τα οποία βασίζονται σε εποικοδομητική και κριτική σκέψη. Ο διάλογος εδώ είναι ανοικτός και θα απαντάω στον βαθμό που είναι δυνατόν αυτήν την περίοδο.

Επαναλαμβάνω αυτά τα σχόλια, όπως και στο προηγούμενο post ώστε να γίνει κατανοητό ότι είμαι ανοιχτή στο διάλογο και θα παραθέσω με επιχειρήματα τις θέσεις μου και τις θέσεις του κόμματος.

Το ζήτημα της παιδείας είναι μεγαλύτερο και με ευρύτερες διαστάσεις και απαιτεί χρόνιο και ειλικρινή διάλογο. Εξάλλου η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί δεν έγινε από την μια μέρα στην άλλη, αλλά αποτελεί αποτέλεσμα λαθών και νοοτροπιών. Σίγουρα είναι πάντως δύσκολο να δοθεί λύση με ναι ή με ένα όχι. Και δυστυχώς πολλές φορές εγκλωβιζόμαστε όλοι στο δίπολο της απόλυτης άρνησης ή της απόλυτης κατάφασης. Σίγουρα πάντως θα πρέπει να υπάρξουν αλλαγές, ώστε να αποσυνδεθεί το πανεπιστήμιο από την δευτεροβάθμια εκπαίδευση, να συνδεθεί το πανεπιστήμιο με την αγορά εργασίας και να στραφεί σε νέους τομείς της έρευνας και της επιστήμης. Το ΠΑΣΟΚ θα θέσει το θέμα σε ανοικτό διάλογο και μέσα από αυτήν την διαδικασία θα προκύψει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Σε σχέση με όσους θεωρούν το ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία ως ταυτόσημες έννοιες, ως κατεστημένα, θα ήθελα να τους πω ότι αυτό δεν είναι αλήθεια. Οι ιδεολογικές τους διαφορές είναι μεγάλες και αντανακλώνται στην διακυβέρνηση του κράτους. Ότι το ΠΑΣΟΚ έχει κάνει λάθη αυτό δεν μπορεί να αμφισβητηθεί. Ωστόσο διακυβέρνησε με ειλικρίνεια τη χώρα, παράγοντας κοινωνικό έργο, δίνοντας όραμα στους πολίτες και δίνοντας έμφαση σε μεγάλα αναπτυξιακά έργα. Οι γενικοί αφορισμοί καταλαβαίνω ότι σε μεγάλο βαθμό οφείλονται στην αγανάκτηση του πολίτη για τις δυσκολίες στην καθημερινή ζωή, όμως οφείλουμε όλοι να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να κάνουμε τις ζωές μας καλύτερες.

Ανώνυμος είπε...

ποια ειλικρινεια μας περνας ολους για ηλιθιους?ποιος εχασε την ειλικρινεια για να τη βρειτε εσεις?αι στο διαολο αλητες δεν εχετε ουτε φιλοτιμο ουτε τιποτα εχετε καταντησει αυτη τη χωρα ενα μπουρδελο πρασινοι και μπλε καραγκιοζηδες

Olga Tsetine Blog

Τα νέα του ΠΑΣΟΚ

ΠΑΣΟΚ Web Radio

ΠΑΣΟΚ Web TV