Πέμπτη 23 Αυγούστου 2007

Επίσκεψη στο ΚΑΠΗ του Δήμου Κομοτηνής


Την προσωπική μου δέσμευση και εγγύηση για ένα κοινωνικά δίκαιο και οικονομικά βιώσιμο ασφαλιστικό σύστημα το οποίο εξασφαλίζει το ΠΑΣΟΚ με το κυβερνητικό του πρόγραμμα εξέφρασα κατά τη διάρκεια της επίσκεψής μου σήμερα στο ΚΑΠΗ του Δήμου Κομοτηνής . Σε φιλική συζήτηση που είχα με όλους τους παρευρισκομένους είχα την ευκαιρία να γίνω κοινωνός των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας, ανθρώπων που εργάστηκαν μια ολόκληρη ζωή και τώρα θα πρέπει να απολαύσουν τους καρπούς αυτής της προσπάθειας.
Τους υπενθύμισα πως όλες οι κοινωνικές δομές που γνωρίζουμε και έχουν αναγνωριστεί στη συνείδηση του ελληνικού λαού, όπως ο θεσμός των ΚΑΠΗ, η αγροτική σύνταξη, το Εθνικό Σύστημα Υγείας, τα εισιτήρια κοινωνικού τουρισμού και πολλά ακόμη, θεσμοθετήθηκαν και λειτούργησαν από τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ. Και ήταν το ΠΑΣΟΚ αυτό που έθεσε τις βάσεις για μια πιο δίκαιη Ελλάδα, με κοινωνικό πρόσωπο. Βάσεις οι οποίες κινδυνεύουν από την άναρχη και επικίνδυνη διαχείριση της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, η οποία δεν τήρησε τις δεσμεύσεις της προς τον ελληνικό λαό και ιδιαίτερα για τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας.
Το ΠΑΣΟΚ από τις 17 Σεπτεμβρίου και έπειτα, ως νέα κυβέρνηση της χώρας θα συνεχίσει στον ίδιο δρόμο της ανάπτυξης και της προόδου με τις προηγούμενες κυβερνητικές θητείες του. Η αναβάθμιση των ΚΑΠΗ και η βελτίωση της ζωής των ηλικιωμένων ανθρώπων αποτελεί προτεραιότητα και δέσμευση του προέδρου, Γεωργίου Παπανδρέου, όπως και οι καλύτερες συνθήκες στο χώρο της Υγείας παράλληλα με την αύξηση των συντάξεων.
Αφού άκουσα και τις απόψεις και τους προβληματισμούς των ανθρώπων και του προσωπικού του ΚΑΠΗ, η φιλική μας συνάντηση τελείωσε με τη δέσμευσή μου για την διαρκή παρουσία μου στο πλευρό τους ως βουλευτής πια της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για την τελευταία εβδομάδα πριν τις εθνικές εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Olga Tsetine Blog

Τα νέα του ΠΑΣΟΚ

ΠΑΣΟΚ Web Radio

ΠΑΣΟΚ Web TV